ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА https://forcelab.bg

 

Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате настоящия уеб сайт. С всяко натискане на бутон или линк на https://forcelab.bg , с изключение на пътя до настоящата страница, Вие декларирате, че изцяло приемате настоящите Общи условия.

 

Собственик на сайта

 

Собственик на интернет страниците и услуги, намиращи се на домейн https://forcelab.bg  е ЗДРАВЕЛИНА ЕООД. Сайтът е разработен от служители на фирмата и се актуализира, поддържа и управлява от офиса на ЗДРАВЕЛИНА ЕООД в гр.София, бул. Симеоновско шосе №93Б, второ ниво на магазин 3,  тел: 0892 77 37 72, електронен адрес: info@forcelab.bg. ЗДРАВЕЛИНА ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, ЕИК 206295495.

 

Регистрация

 

Процедурата по регистрация в сайта е абсолютно доброволна и безплатна. Сайтът може да бъде разглеждан от Вас свободно, без да е необходима регистрация. Не е необходимо да имате профил, за да направите поръчка в сайта ни. Ако имате регистрация, ще можете да следите историята на направените от Вас поръчки. Закупуване на стоки от онлайн магазина е възможно и чрез опцията Бърза Поръчка, без регистрация, при която се предоставят само данните, необходими за доставка и плащане. В процеса на регистрацията Вие доброволно предоставяте информация за себе си. В случай, че предоставите фалшива или невярна информация и това доведе до допълнителни усложнения, ЗДРАВЕЛИНА ЕООД има право да закрие потребителския Ви профил и да откаже по-нататъшен достъп до част или до всички свои услуги.

 

Защита на личните данни

 

ЗДРАВЕЛИНА ЕООД обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни  и Общия регламент за защита на данните. Потребителите се съгласяват, че ЗДРАВЕЛИНА ЕООД има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

 

– име и фамилия

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за фактура и доставка

 

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.

 

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването нa https://forcelab.bg . Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на  https://forcelab.bg заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

 

Всички доброволно предоставени от Вас лични и други данни се съхраняват, обработват и използват от ЗДРАВЕЛИНА ЕООД за целите на поддръжката на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата и анализа на ЗДРАВЕЛИНА ЕООД, както и при участие в игри и промоции.

 

ЗДРАВЕЛИНА ЕООД гарантира, че предоставените от Вас лични данни няма да се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели. Информираме Ви, че си запазваме правото да използваме IP адресите и други Ваши данни за разкриване идентичността в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.

 

Вие имате право на достъп до собствените си лични данни, които сте въвели и по-всяко време можете да нанасяте корекции. Повече за това как обработваме Вашите лични данни и за Вашите права във връзка с това, може да прочетете в нашата Политика за поверителност, публикувана на нашия сайт

 

Стоки и услуги

 

ЗДРАВЕЛИНА ЕООД се стреми да поддържа актуална и изчерпателна информация за представените от сайта продукти. Въпреки това, имайте предвид, че информацията е валидна към датата на нейното публикуване. При съмнения от Ваша страна, можете да получите актуална информация от консултант на телефон +359 875 35 70 70 (линията е напълно безплатна). В случай на несъответствие в основните характеристики на стоката, имате правото да я върнете и да Ви бъдат възстановени парите.

 

ЗДРАВЕЛИНА ЕООД има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти, услуги и цени.

 

 

Цени

 

Всички представени в сайта цени са в български лева и са валидни към момента на побликуването им. Цените на стоките са крайни и включват всички данъци и такси без цената за доставка, която е посочена отделно. В редки случаи може да се получи промяна на цената в периода между потвърждаване на поръчката и издаване на фискалния бон. В такъв случай Вие ще бъдете уведомени и стоката ще Ви бъде доставена само след изрично Ваше потвърждение по телефон или ел. поща.

 

Поръчка

 

Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. Приетите поръчки се обработват всеки работен ден от 09:00 до 18:00 часа. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката на посочения телефон в рамките на работния ден, или ако денят е почивен – в първия работен ден след него, ще получите обаждане от нас за потвърждение на поръчката.  За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.

Поръчки могат да правят регистрирани потребители след регистрация в сайта и вход, приели настоящите общи условия, както и нерегистрирани потребители, след изрично съгласие с настоящите общи условия, условията за доставка и политиката за защита на личните данни. За да направите поръчка е необходимо да попълните формата за поръчка. С потвърждаването на поръчката, Вие влизате в договорни отношения със ЗДРАВЕЛИНА ЕООД (Договор за продажба от разстояние). Договорът се счита за сключен от момента на издаване на фискален бон и потвърджаване на конкретната поръчка от страна на ЗДРАВЕЛИНА ЕООД.

 

Плащане

 

Всички плащания се извършват само в български лева. Вие може да заплати цената на поръчана от https://forcelab.bg стока и услуга като използвате по свой избор един следните начини:

 

 1. Плащане с банкова карта. В този случай Вие депозирате сума равна на стойността на направената поръчка чрез вашата банкова карта. Доставката се извършва след потвърждение на транзакцията.

Сигурно Online разплащане с кредитна или дебитна карта

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка. Използването на 3D Secure виртуален ПОС терминал на FiBank гарантира напълно сигурността на разплащането и спазване правата на картодържателя.

3D Secure виртуален ПОС терминал поддържа последните програми за сигурност MasterCard Identity Check и Verified by VISA. Това са допълнителна защита при онлайн пазаруване, като е необходимо при онлайн разплащане да въведете парола за 3D идентифициране. Ако притежавате кредитна карта, попитайте Вашата банка издател за програмите за сигурност на VISA и MASTERCARD и регистрирайте Вашата 3-D парола за по-сигурни онлайн разплащания.

Чрез виртуалния ПОС терминал могат да се приемат плащания с карти Maestro, Visa и MasterCard, издадени от местни и чуждестранни банки.

ЗДРАВЕЛИНА ЕООД не събира картови данни и като търговец, нямаме достъп до тях. Всички данни, които Вие подавате се обработват от обслужващата ни банка!

НИЕ НЕ ИЗИСКВАМЕ ОТ ВАС И ВИ СЪВЕТВАМЕ никога да не изпращате по имейл и не съобщавайте по телефон данни, включващи: име на картодържателя, ПИН код, номер на карта и други лични данни, свързани с картодържателя и картата.

Чрез виртуалния ПОС терминал могат да се приемат плащания с карти Maestro, Visa и MasterCard, издадени от местни и чуждестранни банки. Моля проверете дали вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет.

 

 1. Банков превод. В този случай Вие депозирате в банкова сметка на ЗДРАВЕЛИНА ЕООД пълната стойност на поръчката. Доставката се подава за изпълнение след заверяване на сметката на ЗДРАВЕЛИНА ЕООД.

 

 1. Наложен платеж (плащане при доставката). В този случай, Вие извършвате плащане на доставката срещу издаден фискален бон в брой на куриера. С подписването на талона за приемане на пратката, Вие овластявате куриера да предаде от негово име и за негова сметка на ЗДРАВЕЛИНА ЕООД платената сума.
 2. На каса в магазин на ЗДРАВЕЛИНА ЕООД. Ако решите да вземете поръчката си от магазина на ЗДРАВЕЛИНА ЕООД в гр. Гоце Делчев, Вие заплащате стойността й на каса срещу фискален бон. В случая можете да използвате всички начини на плащане, които се приемат в магазина. При тази опция Вие не дължите пари за доставка.

 

 

Важно: ВСЯКА ДОСТАВКА ОТ ЗДРАВЕЛИНА Е ПРИДРУЖЕНА ОТ ФИСКАЛЕН БОН (касова бележка). Пазете фискалния бон поне 14 дни! Той ще Ви бъде необходим в случай, че решите да използвате правото си на връщане на стока.

Доставка

 

Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с куриер по избрания от Вас начин и според посочените срокове. Доставки се извършват територията на Република България. Доставки извън територията на България са въпрос на допълнително договаряне.

 

Поръчки, извършени до 15:00 ч. се изпращат в деня на потвърждение на поръчката от наша страна  и се доставят от куриер на следващия работен ден, освен при извършени поръчки в събота, неделя и по време на официални празници, когато срокът на доставка се удължава съответно с броя на почивните дни. Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете своевременно уведомени.

„ЗДРАВЕЛИНА“ ЕООД  не носи отговорност за забава на доставката, поради независещи от „ЗДРАВЕЛИНА“ ЕООД  обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера, извършващ доставката.

 

Стойността на самата доставка се начислява допълнително към стойността на стоките в процеса на самата поръчка. Тази стойност няма да бъде включена във фискалния бон, но е част от договора за продажба, включена е в общата стойност на поръчката и Вие се съгласявате да я заплатите.

 

При получаването на стоката, Вие имате правото и задължението да направите оглед на доставените стоки. В случай на нарушен вид, възникнал при транспорта, трябва да изисквате от куриера попълването на протокол за увредена пратка. В случай на липса на артикул, моля опишете липсата в протокола за приемане на пратката и изискайте подписа на куриера. ЗДРАВЕЛИНА ЕООД ще Ви изпрати липсващия артикул за своя сметка след получаването на оригиналния приемен протокол от куриера.

 

Когато доставените стоки явно не съответстват на поръчаните от Вас и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Вие имате право в срок от 48 часа да поискате доставената стока да бъде заменена със съответстваща на извършеното от Вас заявление за покупка на стоки, като уведомите „ЗДРАВЕЛИНА“ ЕООД  за това. Ще заменим стоката в срок до 3 дни, освен в случаите, при които искането Ви е неоснователно, не следва да бъде уважено или ако не е налична стока от същия вид, за което ще Ви информираме своевременно.

 

 

Цени на доставката

 

 

Доставка до адрес – 5,00 лв. Доставката до Вас ще бъде извършена с куриерска фирма в рамките на 1 работен ден, ако е направена преди 15:00 часа. Поръчки, приети след 15:00 часа, се обработват на следващия работен ден.

Доставка за поръчки над 100 лв. за територията на България е безплатна.

 

Проблеми при доставка

 

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

 

 1. Правим всичко възможно да разполагаме с наличност, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен в момента на поръчката. В този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение
 2. Избрали сте „Плащане с карта“, но не е извършено плащане или има забавяне на плащането.
 3. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка –  имена, адрес, телефон.

 

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти.

 

Вие се съгласявате да заплатите разходите по повторна доставка когато:

 • При нужда от повторно идване на куриер по Ваша доставка по причини, възникнали от Ваша страна;
 • Данните, които сте подали за доставката са непълни или неточни;
 • Вашето или на упълномощен от Вас човек отсъствие, който да приеме доставката и да извърши плащането, когато то е заявено в брой.

 

При невъзможност за връчване на пратката и при второ посещение не по вина на ЗДРАВЕЛИНА ЕООД или куриера, в случай, че не бъдете открити в срока за изпълнение на доставката на посочения от Вас адрес и/или не бъде осигурен достъп до адреса за доставка,  ЗДРАВЕЛИНА ЕООД  ще приеме това за неоснователен отказ от поръчката и се освобождава от задължението си да достави заявените стоки, а Вие губите възможността поръчаните от Вас стоки да Ви бъдат доставени. „ЗДРАВЕЛИНА“ ЕООД  запазва правото си да изпрати на посочения от Вас електронен адрес уведомление за непотърсена пратка, както и да претендира заплатената сума за доставка и връщане на стоката.Казаното в предходното изречение се отнася и за случаите, когато Вие неоснователно откажете да приеме пратката.

 

Връщане или замяна

 

Съгласно чл. 55, ал.1 ЗЗП, Вие имате право да се откажете от една или повече от поръчаните стоки в четиринадесет дневен срок от доставката. За да направите това, трябва да са изпълнени следните условия:

 

– Предварително да информирате ЗДРАВЕЛИНА ЕООД за вашето намерение. Информирането се извършва писмено на на адрес: info@forcelab.bg. Задължително посочвате банковата сметка, по която да Ви бъдат възстановени парите.

– Да върнете съответната стока чрез изпращането й по куриер до магазина на „ЗДРАВЕЛИНА“ ЕООД на адрес: гр. Гоце Делчев, ул. Александър Стамболийски № 3. Стоката трябва да бъде в добър търговски вид, без нарушена оригинална опаковка, с пълен набор от консумативи и аксесоари, в случай, че е имало такива. Стоката трябва да не е употребявана от Вас.

Върнатата стока трябва да бъде задължително придружена от фискалния бон (касовата бележка), получена при доставката й.

 

Всички транспортни разходи по връщането на стоката са за ваша сметка.

 

В случай, че Вие се възползвате от правото си по чл. 55, ал.1 от ЗЗП и при положение, че са изпълнени посочените по–горе условия, ЗДРАВЕЛИНА ЕООД се задължава да Ви възстанови заплатената цена в срок от десет работни дни от връщането на стоката.

 

Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не ни представите доказателства, че сте изпратили обратно стоките, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано. Ще извършим възстановяването, като използваме същото платежно средство, използвано от Вас при първоначалната трансакция, освен ако Вие изрично не се съгласите за друг начин.

Ако сте заплатили с кредитна/ дебитна карта, то в 14 дневен срок сумата ще ви бъде възстановена по картата, от която е направено плащането.

Не приемаме върната стока с наложен платеж, в случай че не сте ни информирали предварително. Във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас.

 

Ще Ви възстановим заплатените суми и в случаите, при които сте пожелали замяна на продукт с друг, но не можем да изпълним указанието Ви поради липса на наличност или друга причина.

 

Неприемане на отказа / замяната

 

Няма да приемем отказа и да Ви възстановим сумите, ако:

 • не сте спазили срока за отказ и срока за връщане на стоките;
 • не сте ни върнали касовата бележка и или фактурата за продажбата;
 • не сте ни върнали продукта и или аксесоари и принадлежности към него;
 • стоката е със сменени, или променени по Ваше желание компоненти;

 

 

Ограничение на отговорността

 

ЗДРАВЕЛИНА ЕООД не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато сте посочили неверни, непълни или неточни лични данни.

Ваше задължение е да опазвате конфиденциалността на предоставените Ви от ЗДРАВЕЛИНА потребителско име и парола. Всяка направена чрез онлайн магазина поръчка ще бъде считана за редовна, ако при направата и са използвани потребителско име и парола, които системата е приела за валидни независимо от това дали същите са използвани от лице различно от титуляра или от неовластено лице.

 

ЗДРАВЕЛИНА ЕООД и неговите доставчици не носят отговорност за каквито и да е щети или пропуснати ползи, произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употебата на интернет страницата, разположена на домейн https://forcelab.bg.

 

Мнения за стоки. Некоректно използване на сайта.

 

Във функционалността на този интернет сайт е предоставена възможност за публикуване на мнения относно предлаганите продукти. Цялата отговорност за достоверността и евентуалните последствия от текста на дадено мнение се носи изцяло от потребителя, който го е публикувал. ЗДРАВЕЛИНА ЕООД си запазва правото да изтрива мнения, които не са на български език, не са по темата, звучат неприемливо спрямо моралните обществени норми или противоречат на коректния тон, както и такива със съмнение за търговска или рекламна насоченост.

 

ЗДРАВЕЛИНА ЕООД си запазва правото да изтрива акаунти и блокира бъдещ достъп до сайта на потребители, които смята за некоректни или злонамерени.

 

Авторски права

 

Всички материали, снимки, текстове, дизайн елементи и концепции, находящи се електронните страници на домейн https://forcelab.bg/ са собственост на ЗДРАВЕЛИНА ЕООД. Не се разрешава материалите на този сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или използвани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата без изрично писмено разрешение от ЗДРАВЕЛИНА ЕООД на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена и ще се смята за нарушение на Закона за Авторското право и сродните му права.